Szefowa Kuchni poleca "Gęsina na Świętego Marcina"
W dniu 11. listopada zapraszamy na specjalną kolację degustacyjną z polską gęsiną i smakami jesieni.
Szefowa Kuchni poleca "Gęsina na Świętego Marcina"
W dniu 11. listopada zapraszamy na specjalną kolację degustacyjną z polską gęsiną i smakami jesieni.
Specjalna promocja, która pozwoli Wam jeszcze lepiej poznać nasze smaki.
Romantyczna kolacja dla dwojga to zawsze dobry pomysł na spędzenie Walentynek ....
Zimowe weekendy zaczynamy od muzyki na żywo.
11 listopada rozpoczynamy TaTRadycjny powrót do tradycji polskiej kuchni i zapraszamy na gęsinę, oczywiście w najlepszym wydaniu naszej Szefowej Kuchni.
Dań z gesi, której mięso jest bardzo delikatne i wyjątkowe, możecie spróbować u nas do końca listopada.
Przepraszamy za niedogodności.
Dla wszystkich Gości Hotel NAT Bukowina Tatrzańska będzie oferowany room servis.